Archív článkov

Crème brûlée

25.04.2014 08:47
Suroviny pre 4 osoby: 400ml sladká smotana 5 ks zltky 65g jemný,kryštalový cukor 1ks vanilkový struk na posypanie jemný,hnedý kryštalový cukor   Postup prípravy receptu Do hrnca dame smotanu, vyskrabkany obsah vanilkoveho struku a vyskrabkany struk. Dame to na slabom ohni zohrievat. Do...

Penne s brokolicovo syrovou omáčkou

25.04.2014 08:00
    Príprava: 10 min. Tepelná úprava: 15 min.   Suroviny pre 4 osoby:  • soľ, čerstvé mleté korenie   • 250 dkg strúhaného syru (najlepšie je použiť mix syrov)   • 2x 200ml 12% smotany   • 2 strúčiky cesnaku   • 2...

Prvá správa

25.04.2014 07:59
Dnes bol spustený náš nový blog. Prosím sledujte ho, budeme sa snažiť prinášať vždy aktuálne informácie. Čítať správy tohto blogu je možné aj cez RSS kanál.

Zapekané slimáky v cesnakovej omáčke

25.04.2014 07:59
Príprava: 20 min. Tepelná úprava: 7 min.   Suroviny pre 6 osôb:  • 4 balenia slimákov s ulitami   • ½ masla   • 10 strúčikov cesnaku  Príprava:    Slimáky vyberieme z ulít, scedíme a uložíme na misu. Cesnak pretlačíme a vymiešame s...
Záznamy: 1 - 4 zo 4