Archív článkov
Crème brûlée
25.04.2014 08:47
Suroviny pre 4 osoby:
400ml sladká smotana
5 ks zltky
65g jemný,kryštalový cukor
1ks vanilkový struk
na posypanie jemný,hnedý kryštalový cukor
Postup prípravy receptu
Do hrnca dame smotanu, vyskrabkany obsah vanilkoveho struku a vyskrabkany struk. Dame to na slabom ohni zohrievat.
Do...
Penne s brokolicovo syrovou omáčkou
25.04.2014 08:00
Príprava: 10 min.
Tepelná úprava: 15 min.
Suroviny pre 4 osoby:
• soľ, čerstvé mleté korenie
• 250 dkg strúhaného syru (najlepšie je použiť mix syrov)
• 2x 200ml 12% smotany
• 2 strúčiky cesnaku
• 2...
Prvá správa
25.04.2014 07:59
Dnes bol spustený náš nový blog. Prosím sledujte ho, budeme sa snažiť prinášať vždy aktuálne informácie. Čítať správy tohto blogu je možné aj cez RSS kanál.
Zapekané slimáky v cesnakovej omáčke
25.04.2014 07:59
Príprava: 20 min.
Tepelná úprava: 7 min.
Suroviny pre 6 osôb:
• 4 balenia slimákov s ulitami
• ½ masla
• 10 strúčikov cesnaku
Príprava:
Slimáky vyberieme z ulít, scedíme a uložíme na misu.
Cesnak pretlačíme a vymiešame s...
Záznamy: 1 - 4 zo 4